Serveis i tractaments

Serveis i Tractaments

La quiropòdia del grec quiro que vol dir mans i pòdia, peus és considerada la base de la podologia doncs gràcies a una visita rutinària on el pacient acudeix habitualment per una neteja es recull informació privilegiada que orienta al professional en l’evolució dels tractaments que se li han aplicat o bé en possibles tractaments futurs.

Ortopodologia engloba un dels puntals forts de la nostra consulta: els Suports Plantars que són confeccionats de manera artesanal per la podòloga realitzant el diseny del patró en funció de cada patologia i la tria de materials tècnics d’última generació avalats per Podiatech empresa puntera a tota a península ibèrica

Un altre de les parts que engloba la Orto són les Ortesis de Silicona. La Sònia Giussani confia en Fresco que li suministra el material. Les silicones són molt adequades com a tractament provisional en les metatarsalgies i Neuromes de Morton.

Tractament Laser

Les temudes Ungles Infectades per Fongs, la ONICOMICOSIS (ONM) són tractades actualment amb el Laser Podylass30 que combinat amb una bona prevenció de la causa que provoca aquesta infecció i algun altre tractament coadjuvant si s’escau asseguren un èxit que anys enrere era impossible de preveure. Ha sigut segons Sònia Giussani un dels grans avenços en la Podologia Moderna.

El Làser també s’utilitza com a tractament d’elecció en Berrugues Plantars de difícil erradicació i molt indicat en lesions dèrmiques plantars anomenades IPK o Helomes per Inclusió (els popularment coneguts com a “claus”) perquè mitjançant un tractament indolor s’aconsegueix reduir la profunditat del mateix en poques sessions.

Cirugia Ungueal

La Onicocriptosi o Ungla Incarnata es tracta de manera definitiva a la consulta  evitant que es clavi més la ungla afectada amb una petita cirurgia ambulatòria que sota anestèsia local troncular sobre el mateix dit afectat té uns resultats molt satisfactoris pel pacient. Es una cirurgia que es pot fer a totes les edats i té un cost baix. Es realitza depenent de cada cas bé amb Laser o bé amb Fenol  actuant sobre la matriu unguial per impedir que torni a créixer el tros d’ungla en qüestió. El pacient ho agraeix infinitament!