Title Image

SERVEIS

Oferim solucions a tot allò que estigui relacionat amb el peu des d’una berruga plantar a una afectació unguial passant per una marxa antiàlgica temporal que cursi amb alteracions de la normomarxa.

SERVEI DE QUIROPÒDIA

Del grec quiro-mans i pòdia- peus és considerada la Base de la Podologia.

Amb aquest servei et queden els peus com nous! Tot i que es una «falsa» sensació de benestar doncs no estem incidint en la causa que està provocant la durícia (hiperqueratosi) o una ungla clavada (onicocriptosi) sinó que amb aquest tipus de servei el que fem es resoldre de manera temporal el problema.

A més la quiropòdia ens serveix per recollir informació que orienta al professional en l’evolució del tractament si s’escau que aquell pacient es usuari de plantilles (o suports plantars) o algun tipus de silicona protectora de Ulls de poll (o helomes)

ANÀLISI BIOMECÀNIC

A través de la visualització de les imatges gravades be caminant pel banc de marxa o corrent a la cinta es realitza un anàlisi de la marxa i de la carrera per detectar alteracions i anomalies que poden donar peu a quadres simptomàtics com el dolor articular, lumbàlgies, tendinitis, bursitis, fascitis i fasciosis plantars.

Aquest anàlisi ens dona la informació necessària per arribar a un diagnòstic objectiu per posteriorment poder tractar-lo.

En aquest apartat podem incloure la Podologia Infantil, la Esportiva i la Geriàtrica on la finalitat i únic objectiu serà millorar la marxa o carrera disminuint al màxim la despesa energètica per augmentar el rendiment.

ORTOPODOLOGIA

Un dels puntals forts de la consulta són els Suports Plantars (plantilles) confeccionats de manera artesanal per la podòloga realitzant el disseny del patró en funció de cada patologia o diagnòstic amb la posterior tria de materials tècnics d’última generació. Podiatech subministra tots aquests materials a la consulta
Un altre de les parts que engloba la Orto són les Ortesis de silicona. Confio en Fresco, empresa líder i pionera en el sector. Les silicones són molt adequades en el tractament provisional en les metatarsàlgies i neuromes de Morton per exemple.

LÀSER

La Onicomicosis o Fongs a les Ungles:

Un dels grans avenços en Podologia ha arribat amb el Làser Podylass 30 que, combinat amb una bona prevenció de la causa que ocasiona la infecció i algun tractament si s’escau coadjuvant asseguren un èxit que anys enrere era impossible de preveure.

El Làser també s’utilitza com a tractament d’elecció en Berrugues Plantars de difícil radicació i molt indicat en lesions hiperqueratòsiques plantars anomenades IPK o Helomes per Inclusió (popularment coneguts com a claus) perquè mitjançant un tractament indolor s’aconsegueix reduir la profunditat del mateix en poques sessions.

CIRURGIA UNGUIAL

La onicocriptosi o Ungla incarnata es tracta de manera definitiva a la consulta evitant que es torni a clavar mes. Es tracta d’una petita cirurgia ambulatòria que sota anestèsia troncular (anestia local del dit) amb resultats molt satisfactoris pel pacient. La matricectomia parcial es una cirurgia que es pot fer a totes les edats i té un baix cost. La persona només ha de fer un cert reps relatiu els primers 2/3 dies i posteriorment recomanem no practicar esports les primeres setmanes. Depenent de cada cas es realitza amb Làser o bé amb Fenol actuant sobre la matriu unguial per impedir que torni a créixer el tros d’ungla que es clava. El pacient ho agraeix infinitament!

UNGLES DE RESINA

Substitutives a ungles atròfiques i distròfiques sanes. Millora l’estètica i sobretot a l’estiu els resultats son molt visibles i reconfortants pel pacient. Altament satisfactòria perquè no altera la salut unguial. Vine a informar-te!