Sònia Giussani

Podòloga vocacional. Nascuda a Barcelona el dia 27 de maig de 1975 va estudià Infermeria a Santa Madrona al 1993 (UAB) i posteriorment Podologia a Bellvitge 1994-1997(UB)

Després de fundà la primera consulta a la Creu Alta el mateix setembre del 1997 i adquirir experiència clínica, va realitzà el Master d’Ortopodologia i Biomecànica a la Universitat de Barcelona, que anys més tard va actualitzar a la mateixa UB.

Ja són més de 20 anys d’experiència professional i de formació continuada que avalen la Sònia Giussani i Capdevila com a referent podològic a la ciutat de Sabadell.

Qué podem fer per tú?

La consulta planteja un servei integral en la cura i la prevenció de la salut dels peus.

El funcionament es a través de la visita concertada tot i que atenem urgències quan precisen.

S’ofereix solucions a tot allò que estigui relacionat amb el peu des d’una berruga plantar a una afectació unguial passant per una coixera temporal que cursi amb alteracions en la marxa.

Una de les especialitats de la podòloga Sònia Giussani i Capdevila són els Suports Plantars, que considera un art en la seva confecció, esdevenint una artesana de la Ortopodologia.

Paral·lelament s’ha incorporat a la consulta els últims avenços tecnològics com el Laser de 1064nm de Podylass 30 amb el que es realitzen tractaments innovadors des del 2013

Objectius

<p>Satisfer les necessitats del pacient que acudeix amb dolències i afavorir la prevenció tractant la causa que les provoquen.</p>
<p>Donar solució als problemes que se’ns presenta:</p>
<p>Establint una relació de cofiança pacient-professional<br />
Adaptant-se als requisits del pacient<br />
Afavorir una visita a la consulta de llarga durada evitant crear pododependència.</p>

Vols demanar dia i hora?

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow