Ja arriba l’estiu!
307
post-template-default,single,single-post,postid-307,single-format-standard,qode-social-login-1.1.1,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Title Image

Ja arriba l’estiu!

Ja arriba l’estiu!

A l’estiu..no maltractis els teus peus

Ja el tenim aquí, el sempre desitjat estiu, la calor, sinònim de moments per viure amb llibertat, tot cercant llocs per refrescar-nos.

Els peus durant el període de calor pateixen una vasodilatació important que es tradueix amb un augment del volum dels teixits. provocant sensació de pesadesa i dificultat per a calçar correctament. 

Prenem banys freds, utilitzem un calçat amb un bon gruix de sola a poder ser de derivats naturals com el suru o l’espart i apliquem una bona crema descongestiva com l’Emocold que podrem guardar a la nevera per potenciar les seves propietats reactivadores.